Goedkoop feest organiseren

1001 nacht Themafeesten

Oosters feest

1001 nacht themafeest. Duizend en één nacht. Oosters feest

Hier maakt  u in het echt de vertellingen 1001 nacht mee. Een Oosters feest met Oriëntaalse shows en geheel in stijl geklede animaties.

Buikdanseres 1001 nacht

Onze buikdanseres toont een buikdans waarbij zij gesluierd de zaal betreed. Een sfeervolle opbouwende show waarbij ook het publiek word betrokken. De kunsten van het buikdansen worden goed zichtbaar wanneer de buikdanseres een buikrol, shimmy of camel laat zien. Allemaal specifieke danspassen van het Oriëntaals buikdansen. Twee heren uit het worden verkleed in het Oosters thema en mogen samen met de buikdanseres proberen of zij ook die buikrol voor elkaar krijgen. Dit geeft de show een hele leuke en komische wending. We sluiten af met een heuse Arabische polonaise.

Fakir show met vuurspuwen en glas

De fakir die controle heeft over vuur, glas en spijkers. Verbazingwekkend zoals deze vrouwelijke fakir omgaat met vuur alsof het niks is. Ze hapt de brandende fakkels met gemak één voor één uit in haar mond. Ze strijkt met de hete vlammen over haar armen en spuuwt meters hoge vlammen in de lucht. Honderden scherven vlijmscherp glas liggen op de grond. De fakir springt erin en gaat er ook in liggen. Iemand uit het publiek zal zelfs op haar buik gaan staan terwijl ze in het glas ligt. En het spijkerbed met 350 scherpe grote spijkers. Wanneer de fakir hier op gaat liggen zal iemand uit het publiek een betonblok op haar buik kapot slaan. Al met al een spectaculaire show die perfect in het thema 1001 nacht past.

Danseres met slangen

Deze buikdanseres met slangen danst op Oriëntaalse Berber muziek terwijl ze met een schaal kaarsen op haar hoofd balanceert. Begeleid door trommelmuziek is dit een echte binnenkomer. Zelfs wanneer de danseres op de grond neerstrijkt en rond draait blijft de schaal op haar hoofd staan. Na deze schitterende dans komen één voor één de slangen tevoorschijn. Er word gewerkt met Tijger pythons, deze zijn zeer rustig doordat ze aan de optredens gewent zijn. Te beginnen met een slang van 2 meter tot aan een reuzenslang van wel 4 meter! (onder voorbehoud) De slangen worden ook uitgedeeld aan het publiek. Gewoon machtig om met deze prachtige dieren op de foto te gaan.

Bij te boeken voor een uitgebreider 1001 nacht feest. Figuranten

Schoenpoetser : De schoenpoetser Mustafa heeft altijd een vriendelijk woord klaar en laat uw schoenen blinken als nieuw. Graag maakt hij u nog wat extra geld afhandig omdat hij meerdere vrouwen en kinderen moet onderhouden. Toch zijn uw schoenen weer als nieuw na deze aangename kennismaking.

Waarzegster: Deze mystieke Oosterse dame voorspelt het heden, verleden en de toekomst. Zal u ooit nog eens de loterij winnen? Ontmoet u de prins op het witte paard? Blijft u gezond? Al deze vragen en meer worden besproken. Maar het blijft wel gezellig, geen drama’s maar een open kijk op de dingen des levens. Het is tenslotte feest.

Waterpijpen terras: Een heerlijk terras wat zomaar ergens in Turkije had kunnen staan. Leuke Oriëntaalse zitjes met tafeltjes. Inclusief een begeleider die de waterpijp met diverse smaken zoals appel, munt of banaan voor u klaar maakt en serveert. Een lounge waar het heerlijk vertoeven is op uw eigen feest.

Henna tattoo artist

Geheel in stijl van het themafeest zal deze dame mooie henna tattoos zetten op uw arm of hand. De henna afbeeldingen (mehndi) kunt u zelf uitzoeken. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken.

Themafeest 1001 nacht organiseren

Wilt u thuis of in een zaal een 1001 nacht themafeest organiseren, hier zijn wat nuttige tips themafeest ideeën

 

 

 

 

 

Comments are closed.