Goedkoop feest organiseren

Buikdans workshop

Een buikdans workshop op uw feestworkshop buikdansen

 

Voor vrijgezellenfeesten, op de verjaardag van een vriendin of tijdens een bedrijfsfeest/personeelsfeest

Eerst vertoond de buikdanseres een buikdans-show zodat de gasten kunnen kijken wat zij zo meteen gaan leren. Deze Oriëntaalse buikdans-show heeft alle basis passen van het buikdansen. Nadat de buikdanseres 2 heren (als die aanwezig zijn) uit het publiek heeft laten mee dansen is het nu de kans aan de vrijwilligers uit het publiek. De dames (of heren) krijgen een heupsjaal met belletjes te leen en zo beginnen we met een warming-up. Hierna gaat het echte werk beginnen en zo kunnen de gasten al na enkele ogenblikken een aantal echte buikdans moves. En we gaan door totdat we een heel dansje in elkaar hebben. Om uiteindelijk te presenteren aan het overige publiek.

Workshop buikdansen op een bedrijfsfeest

Een workshop buikdansen kan erg goed gebruikt worden als teambuilding voor het bedrijf.  Eventueel kunt u dit ook nog uitbreiden met een meet & greet met Slangen. Uw werknemers worden zo goed op de proef gesteld en leren ook in bizarre en hele grappige (stuntelige) situaties om goed met elkaar om te gaan en elkaar te stimuleren waar het kan. Om het allemaal meer op het thema te richten kunt u bijvoorbeeld de zaal/kantoor aankleden met gekleurde doeken/gordijnen, kussens, theelichten & wierook. 

Buikdansen op de verjaardag van je vriendin

Dat is nog eens super gezellig en heel leuk om te doen. Decoreer de kamer of het zaaltje met leuke Oosterse spullen. Tips!! En je vriendin/jarige zal erg verrast zijn bij binnenkomst. Na een demonstratie van de buikdanseres gaan jullie zelf aan de slag. De buikdans sjaaltjes kunnen om en we gaan er flink tegen aan. U krijgt buikdans-les met de verschillende basis elementen zoals de heupdrop, shimmy, de camel en buikrol. Thuis alvast oefenen? Zo kun je leren buikdansen….

 

bellydancer

buikdans les

slang

 

Comments are closed.