Goedkoop feest organiseren

Vrouwelijke djFemale Dj Daffy voor een geweldige avond vol met swingende muziek.

Niet zomaar een standaard Dj maar een avond met muziek uit de jaren 60s & 70s of 80s & 90s tot en met 2015. U maakt zelf de keuze welk genre u het liefst hoort. Maak er een leuke rock & roll avond, Disco of Hippie feest van en Dj Daffy verschijnt in een outfit geheel in stijl!

Het meest bijzondere is nog wel dat Feest Dj Daffy ook haar muziek draait vanaf singles/vinyl.

Dit geeft een echte nostalgische sfeer aan de avond. Maar Dj Daffy is veelzijdig en het is ook mogelijk om moderne muziek aan te vragen op de digitale wijze. Alle soorten muziek zoals Dance, House, Nederlandstalig, Pop, Disco zitten in haar repertoire.  Wanneer u dit wenst heeft Dj Daffy nog meer vermaak tussen de muziek door met spelletjes zoals; Raad je plaatje en een stoelendans. Voor een “kleine” prijs wordt gezorgd. Standaard draait deze vrouwelijke Dj Daffy 4 volle uren voor u maar tegen meerprijs is zij onvermoeibaar en draait ze door tot in de kleine uurtjes!! Dat maakt deze dj voor uw feest uniek. Nog een zeer belangrijk detail, De drive-in show, discomeubel, disco-booth van feest Dj Daffy is omgebouwd tot een heuse Jukebox! Dit staat natuurlijk schitterend op uw (thema) feest.

Themafeesten en een 80s & 90s party

Een all round Dj dus. Vandaar dat deze dj ook overal inzetbaar is. Zij is een dj voor uw verjaardag, een dj voor uw bruiloft of een dj voor uw bedrijfsfeest. Elk themafeest wat u bedenkt, Dj Daffy heeft er de muziek voor. Dj Daffy heeft al ervaring op de volgende thema’s: Apres ski, Tiroler, 1001 nacht, carnaval, dance feest, rock and roll avond, hippiestijl (60s & 70s) , Soul & Motown, Amsterdamse avond en natuurlijk de gewilde 80s & 90s party.

Dj voor kinderfeestje

Dj Daffy draait regelmatig op kinderfeestjes. De muziek is gericht op kinderen en is eventueel te combineren met diverse spelletjes. Ook is er de mogelijkheid om een compleet themafeest te organiseren zoals bijvoorbeeld een 1001 nacht kinderfeestje. Inclusief buikdanslessen en op de foto met een echte slang!

(Drive in show tot circa 200 gasten) Meer informatie over Dj Daffy vind u op de volgende website Discjocky.nl

Female dj