Goedkoop feest organiseren

Buikdanseres

 

In deze spectaculaire show vertoond Miss Nagine de kunsten van een fakir, buikdanseres en slangenbezweerder

Deel 1:U ziet dus een fakir-show een buikdanseres en een act met slangen uitgevoerd door één persoon in één show. Tijdens deze spannende maar doch zeer vermakelijke show van gedurende 20 minuten vertoond de vrouwelijke fakir Miss Nagine een openingsdans die bestaat uit buikdansen terwijl zij met een zwaard op haar hoofd balanceert. Hierna mogen twee heren uit het publiek meedoen met Nagine om de kunst van het buikdansen onder de knie te krijgen. Dit levert zeer vermakelijke scenes op.

Vuur en glas

Deel 2:Vervolgens heeft Miss Nagine een wiel met meerdere fakkels, Deze fakkels zal zij één voor één met brandende vingers aansteken. Daarna zal zij de fakkels één voor één in haar mond weer uit happen. (vuurhappen) De spanning word al aardig op gebouwd en Miss Nagine spreid nu honderden scherven vlijmscherp glas op de grond waar zij met haar blote voeten in gaat staan. Na een paar keer flink stampen zal zij zelfs in het glas springen. Als zij dan op het glas neer strijkt zal een gast uit het publiek op haar buik gaan staan. (record 160 kilo)

De vuurshow met vuurspuwen

Deel 3:U zult verbaasd staan kijken als u ziet wat Nagine allemaal met vuur kan. Ze steekt haar tong er mee aan en strijkt het met gemak over haar armen. Meerdere malen vuur happen achter elkaar en de fakkels al brandend in haar blote handen houden. Uiteindelijk spuuwt Miss Nagine metershoge vlammen in de lucht. Zeer spectaculair om te aanschouwen.

Spectaculair eind met grote slang

Deel 4:De show eindigt met een grote Tijger-python tussen de 2 en 4 meter. Wanneer Nagine de kist open maakt zult u zien dat de slang uitermate rustig reageert. De slang is gewent aan optreden en aan het publiek. Dat is het vak van een slangenbezweerder. Deze act met slang vervolgt als Nagine langs het publiek loopt en de gasten deze albino of wildkleur python mogen aaien. Uiteindelijk krijgen één of 2 personen de slang om hun nek gedrapeerd. Is er een jarige of een bruidspaar? Dan is dit voor hun natuurlijk het uitgelezen moment om een slang vast te houden.

Tijdsduur: 20 minuten. Benodigde ruimte: 4 bij 3 meter. Het dient minimaal 21 graden te zijn en wind/tochtvrij