Goedkoop feest organiseren

Fakirshow Miss Nagine Fakir show

Fakirshow

Schitterende fakir-show met vuurspuwen en spijkerbed

Deel 1: Miss Nagine opent haar fakir-show met het wiel van vuur. Aan dit wiel zitten 6 fakkels bevestigd die zij met brandende handen zal aansteken. Het wiel draait rond wat een schitterend effect geeft. Hierna zal zij de brandende fakkels één voor één uit happen in haar mond.

De vrouwelijke fakir Miss Nagine springt in glas

Deel 2:Miss Nagine spreid honderden scherven vlijmscherp glas op de grond. Met haar blote voeten gaat zij in het glas staan en springt zij zelfs in het glas. Vervolgens gaat zij op haar rug in het glas liggen en zal iemand uit het publiek op haar buik gaan staan.

De fakir en het spijkerbed

Deel 3:Een vlijmscherp spijkerbed met maar liefst 346 grote spijkers die meer als 3 centimeter uit elkaar staan. (hoe verder de spijkers uit elkaar , hoe pijnlijker het is om er op te liggen) De Fakir Miss Nagine neemt plaats op het bed en gaat vervolgens liggen. De assistente legt een betonblok op haar buik waarna iemand uit het publiek deze met een moker door de midden zal slaan. Spectaculair hoogtepunt van de fakirshow.

Vuurspuwen act met vuur

Deel 4: U zult uw ogen niet geloven wanneer u ziet wat Miss Nagine allemaal kan met vuur. Ze steekt haar tong aan waar ze vervolgens weer een fakkel mee aan steekt. Tientallen keren achter elkaar dooft zij de brandende fakkels in haar mond. Ze laat het vuur met gemak over haar armen rollen en tenslotte zal zij metershoge vlammen spuwen. Deze vuurshow is zeer indrukwekkend en zeker een spectaculair eind van de show.

Geschikt voor themafeesten als: 1001 nacht, Oosters feest, Halloween. Maar ook voor bedrijfsfeesten, bruiloft en verjaardag.

Meer informatie over de oorsprong van de fakir vind u hier etymologiebank.nl