Goedkoop feest organiseren

Tuinfeest organiseren

Een goedkoop tuinfeest organiseren

waterpijp huren

 

Artiesten voor tuinfeest

Mogelijkheden van entertainment en artiesten om in te huren op uw tuinfeest.

 • Waterpijpen terras inclusief begeleiding
 • Hawaii -dans show met medewerking van gasten
 • Spektakelshow Miss Nagine
 • Vuurspuwer met schitterende vuurshow
 • Op de foto met een echte slang (temperatuur minimaal 21 graden en wind/tochtvrij)
 • Zangset Vader Abraham Look a like
 • Buikdans workshopact met slangen

Tuinfeestje

Tuinfeest Dj

Bij Compleet feest kunt u perfect terecht voor al het entertainment op uw tuinfeest. Zowel in de sfeer van een themafeest of voor een gewoon tuinfeest. Een Dj met Drive in show zorgt voor allround muziek of themagerichte muziek voor bijvoorbeeld: 1001 nacht, Rock and roll, Hollandse avond, Tropical night, Zigeunerfeest/Gipsy night etc..

1001 nacht decor

Een tuinfeest organiseren thuis is goedkoper dan wanneer men een zaal gaat huren. Maar dat niet alleen het is ook veel gezelliger omdat je een eigen sfeer kunt creëren. Met name als u er een themafeest van maakt zijn er talloze ideeën om dit waar te maken. Voor tuinfeest ideeën en tuinfeest decoratie hebben wij de volgende tips:

Licht, geluid, buffet en decoratie voor tuinfeest tips:

 • Kaarsen en kerst verlichting/tuinverlichting
 • Tuin lantaarns en lampionnen
 • Verse bloemen of kunst bloemen
 • Tapijten en kleden
 • Gordijnen en stoffen (draperen)
 • Party tent
 • Tapijt met kussens en laag tafeltje (lounge hoek)
 • Achtergrond muziek in thema
 • Buffet tafel voor hapjes en of eten (zie foto)
 • Regel een Bbq en laat de gasten zelf hun vlees bakken
 • Houd drankjes gekoeld in een grote teil/bad met ijskoud water en ijsklonten
 • Iemand in de familie die gitaar speelt? (heerlijke gitaarmuziek op een warme zomeravond)

Tuinfeest gevenTuinfeest organiseren

1001 nacht themafeest

Themafeesten Piratenfeest

Muiterij

Piratenfeest muiterij

Een piratenfeest is een ruig feest. De pullen bier en vette kluiven vlees staan op tafel terwijl de scheepslieden de zeilen hijsen om koers te zetten richting…. Een echt Bourgondisch feest met heerlijke shanty muziek, zeemansliederen en ruige vissers melodieën. Compleet feest heeft hier schitterend aanvullend entertainment voor.

Piraten show, danseres met vuur en zwaarden

Spectaculaire act waarbij een piraten danseres danst terwijl zij met een zwaard op haar hoofd balanceert. In de show die begeleid word met muziek van de Pirates of the Caribbean zal deze dame ook spectaculaire stunts uithalen met vuur en vuurspuwen. Opzwepende show met vuur en zwaarden die zeker een indruk zal achterlaten.

hawaii danseressenPiraat

Een fantastische sfeervolle Hawaii show waarbij 5 dames uit het publiek worden verkleed als prachtige Hawaii danseressen. Wanneer zij de zaal betreden op zwoele Hawaiiaanse muziek dragen zij allen vuur fakkels. Dit geeft een hele sfeervolle binnenkomst. De dames hebben backstage een schitterende Hula Hawaiiaanse dans ingestudeerd. Na een solo van de Hawaii danseres zullen twee heren uit het publiek ook gaan schudden met de cocosnoten. Een sfeervolle show met een komische tint. We eindigen met een hula hula polonaise.

Meer feest ideeën voor een piratenfeest

 • Vrouwelijk allround dj inclusief drive in show
 • Meet & greet, fotoshoot met slang
 • Waarzegster
 • Bodyart, glitter tattoos

 

 

Goedkoop 1001 nacht themafeest organiseren

Bij Compleet feest is het heel makkelijk om een goedkoop feest te organiseren

duizend en een nacht

Omdat Compleet Feest heel veel eigen artiesten in haar bestand heeft kunnen wij alles in één pakket leveren. Zo beschikken wij over artiesten voor de volgende themafeesten; 1001 nacht, piratenfeest, tropisch feest, back to te sixties (rock and roll), Halloween, Hollandse (Amsterdamse) avond en een hippie feest.

Maar misschien heeft u zelf wel een heel leuk idee om een themafeest te organiseren.

Dan kan Compleet Feest het passende entertainment leveren. Op deze site vind u diverse voorbeelden van onze themafeesten. Maar uiteraard zijn alle shows en artiesten ook los te boeken. Zo kunt u ook alleen een buikdanseres inhuren of een act met slangen. Een dj inclusief geluid is ook apart te boeken. Zo word een feestje geven wel heel makkelijk.

Duizend en een nacht feest ideeën. Klik hier voor een video van 1001 nacht

Wanneer u thuis een 1001 nacht feest wilt organiseren hebben wij hier wat tips voor u:

 1. Decoreer je huis of tuin met veel kussens en gekleurde gordijnen
 2. “Oude” (Oosterse) tapijten geven een echte Oosterse sfeer en is ook nog eens lekker warm
 3. Gebruik kaarsen en gekleurde lampen (denk wel aan de veiligheid)
 4. Steek wierook aan
 5. Zoek naar Oriëntaalse muziek op het internet en draai deze op de achtergrond
 6. Zet hapjes op tafels zoals olijven, dadels en hete nootjes
 7. Vraag de gasten of ze verkleed in het thema komen
 8. Huur, koop of gebruik je waterpijp (en)
 9. Versier een grote stoel met doeken en glitters voor de jarige/het feestbeest. Dat is dan de Sultan of een Oosterse prinses
 10. (Wikipedia 1001 nacht informatie)

 

Themafeesten Rock and roll

Themafeest Rock and roll, Back to the sixties

Back to the sixties

Retro Dj Daffy met vinyl singles

Dj Daffy draait jaren 60 muziek en ook een deel jaren 70 muziek. We gaan alles af van The Beatles, Elvis Presley, Buddy Holly en de Rolling stones.Dj booth Dj Daffy heeft een Dj Booth die eruit ziet als een jukebox wat natuurlijk perfect past op dit sixties feest. Female Dj Daffy is een vinyl Dj en draait de muziek (op aanvraag) ook nog eens vanaf 45 inch singles wat een mooi en nostalgisch geluid weer geeft. Tussen het swingen door spelen we het spelletje “Raad je plaatje” waarbij onze Feest Dj de singles achterstevoren draait, degene die het nummer raad wint een leuke prijs. Uiteraard is het mogelijk voor de gasten om favoriete liedjes uit die tijd aan te vragen.

Rock and roll dansgroep

Deze sixties party is uit te breiden met een rock and roll dansgroep geheel in stijl gekleed. Nadat zij eerst een spetterende demonstratie hebben gegeven zullen zij de gasten uitnodigen om een dansje mee te doen. De leider van de dansgroep geeft duidelijke instructies via de microfoon. Zeer leuke interactieve dans workshop waarbij de voetjes van de vloer gaan.

Bij te boeken voor een uitgebreider Rock and roll themafeest. Figuranten

Travestie act: Deze beeldschone dame serveert heerlijke lolly’s en pinda’s

Bingo met prijzen: Hilarisch bingo spel waarbij echte prijzen te winnen zijn. Niet al te serieus maar gewoon lachen, gieren brullen!

Kapster: Deze dame zorgt voor schitterende retro kapsels. Met veel bussen haarlak en wat make-up maakt zij de mooiste vetkuiven en suikerspin kapsels.

Glitter tattoos: Schitterende tijdelijk glitter tattoos. Lekkere felle kleurtjes wat prima bij het thema past. De gasten mogen zelf een voorbeeld en de kleur uitkiezen.

Suikerspin en/of popcorn automaat popcorn

 

 

 

Themafeesten Hollandse avond

Hollandse avond of Amsterdamse avond

Amsterdamse avond

Een heerlijk themafeest in echte Hollandse sferen. De Feest Dj draait lekkere Nederlandstalige muziek van Andre Hazes, Doe Maar, Django Wagner en alles wat u graag wilt horen op Hollands gebied. Heerlijke smartlappen maar natuurlijk ook echte Hollandse muziek waar u een Quickstep op kunt doen.

Nederlandse artiesten

Ten eerste hebben wij natuurlijk onze vrouwelijke Dj Daffy inclusief haar Drive in show. Maar wat dacht u van een Vader Abraham look a like? Deze Abraham brengt een half uur durende zangset  met de liedjes van Vader Abraham. U hoort de smurfen, het kleine café aan de haven  en een mooie feest medley  waarbij spontaan een polonaise ontstaat.

Waarzegster

Een heuse waarzegster die uw heden, verleden en toekomst voorspeld. Komt u ooit de prins op het witte paard nog tegen?

Bingo!

Dit themafeest is ook aan te vullen met een Oer Hollandse bingo. Niet  al te serieus maar heerlijk ontspannen met een muziekje op de achtergrond. Op een komische wijze gebracht, de bingo waarbij echte prijzen te winnen zijn.

Spelletjes “raad je plaatje” en stoelendans

Op verzoek neemt Dj Daffy muziek op vinyl/singles mee. Voor raad je plaatje draait zij de platen achterstevoren. Nu is het aan de gasten in het publiek om te raden welk nummer en welke artiest het is. En de stoelendans blijft leuk, ook voor volwassenen. Wie neemt er als laatste plaats op de enige overgebleven stoel. Lachen gieren brullen! (op verzoek verzorgt Compleet feest de prijzen)

Glitter tattoos

U mag zelf een voorbeeld en een kleur uit kiezen. De tattoo artist zal hem op uw arm of hand plaatsen. De tattoo blijft ongeveer 5 dagen zitten

 

 

 

 

1001 nacht Themafeesten

Oosters feest

1001 nacht themafeest. Duizend en één nacht. Oosters feest

Hier maakt  u in het echt de vertellingen 1001 nacht mee. Een Oosters feest met Oriëntaalse shows en geheel in stijl geklede animaties.

Buikdanseres 1001 nacht

Onze buikdanseres toont een buikdans waarbij zij gesluierd de zaal betreed. Een sfeervolle opbouwende show waarbij ook het publiek word betrokken. De kunsten van het buikdansen worden goed zichtbaar wanneer de buikdanseres een buikrol, shimmy of camel laat zien. Allemaal specifieke danspassen van het Oriëntaals buikdansen. Twee heren uit het worden verkleed in het Oosters thema en mogen samen met de buikdanseres proberen of zij ook die buikrol voor elkaar krijgen. Dit geeft de show een hele leuke en komische wending. We sluiten af met een heuse Arabische polonaise.

Fakir show met vuurspuwen en glas

De fakir die controle heeft over vuur, glas en spijkers. Verbazingwekkend zoals deze vrouwelijke fakir omgaat met vuur alsof het niks is. Ze hapt de brandende fakkels met gemak één voor één uit in haar mond. Ze strijkt met de hete vlammen over haar armen en spuuwt meters hoge vlammen in de lucht. Honderden scherven vlijmscherp glas liggen op de grond. De fakir springt erin en gaat er ook in liggen. Iemand uit het publiek zal zelfs op haar buik gaan staan terwijl ze in het glas ligt. En het spijkerbed met 350 scherpe grote spijkers. Wanneer de fakir hier op gaat liggen zal iemand uit het publiek een betonblok op haar buik kapot slaan. Al met al een spectaculaire show die perfect in het thema 1001 nacht past.

Danseres met slangen

Deze buikdanseres met slangen danst op Oriëntaalse Berber muziek terwijl ze met een schaal kaarsen op haar hoofd balanceert. Begeleid door trommelmuziek is dit een echte binnenkomer. Zelfs wanneer de danseres op de grond neerstrijkt en rond draait blijft de schaal op haar hoofd staan. Na deze schitterende dans komen één voor één de slangen tevoorschijn. Er word gewerkt met Tijger pythons, deze zijn zeer rustig doordat ze aan de optredens gewent zijn. Te beginnen met een slang van 2 meter tot aan een reuzenslang van wel 4 meter! (onder voorbehoud) De slangen worden ook uitgedeeld aan het publiek. Gewoon machtig om met deze prachtige dieren op de foto te gaan.

Bij te boeken voor een uitgebreider 1001 nacht feest. Figuranten

Schoenpoetser : De schoenpoetser Mustafa heeft altijd een vriendelijk woord klaar en laat uw schoenen blinken als nieuw. Graag maakt hij u nog wat extra geld afhandig omdat hij meerdere vrouwen en kinderen moet onderhouden. Toch zijn uw schoenen weer als nieuw na deze aangename kennismaking.

Waarzegster: Deze mystieke Oosterse dame voorspelt het heden, verleden en de toekomst. Zal u ooit nog eens de loterij winnen? Ontmoet u de prins op het witte paard? Blijft u gezond? Al deze vragen en meer worden besproken. Maar het blijft wel gezellig, geen drama’s maar een open kijk op de dingen des levens. Het is tenslotte feest.

Waterpijpen terras: Een heerlijk terras wat zomaar ergens in Turkije had kunnen staan. Leuke Oriëntaalse zitjes met tafeltjes. Inclusief een begeleider die de waterpijp met diverse smaken zoals appel, munt of banaan voor u klaar maakt en serveert. Een lounge waar het heerlijk vertoeven is op uw eigen feest.

Henna tattoo artist

Geheel in stijl van het themafeest zal deze dame mooie henna tattoos zetten op uw arm of hand. De henna afbeeldingen (mehndi) kunt u zelf uitzoeken. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken.

Themafeest 1001 nacht organiseren

Wilt u thuis of in een zaal een 1001 nacht themafeest organiseren, hier zijn wat nuttige tips themafeest ideeën

 

 

 

 

 

Touch the Snake! It’ll improve your life.

Act met slang, slangenshow

Voor de één geheimzinnig en  fascinerend en voor de ander juist griezelig. Maar bij degene die wat langer naar slangen kijkt en zich verdiept in hun leefwijze, zal  huiver snel plaatsmaken voor fascinatie. Een ontmoeting met een slang vergeet je dan ook niet gauw. De tijgerpython heeft twee ondersoorten, de bekendste is Python molurus bivittatus, die ook wel donkere tijgerpython of Birmese python wordt genoemd. Een andere ondersoort, Python molurus molurus wordt ook wel aangeduid met Indische python of lichte tijgerpython. Voorheen was er nog ondersoort Python Molurus Pimbura welke inheems is in Sri Lanka, maar deze valt tegenwoordig onder molurus molurus. De ondersoorten kennen een vrij grote variatie aan tekeningen en kleuren, die echter meestal bestaan uit een patroon van tijger-achtige grote bruine vlekken tot een bruine basiskleur met een lichtere net tekening. (Bron Wikipedia)

Slang vasthouden, of slangen-show

Bij Compleet feest kunt u deze slangen inhuren. We beschikken over slangen van 1 tot wel 4 meter. Door een goede training van de Pythons is het mogelijk om de slangen te aaien en voor diegene die durven zelfs vast te houden. Erg leuk op kinderfeestjes maar ook in een discotheek of op een bedrijfsfeest is dit gegarandeerd een succes. Bij Compleet feest kunt u ook slangenshows boeken waar er tijdens eens show met buikdans en vuur ook slangen bij zullen zijn. Spectaculair voor elk feest. Kijk voor een buikdanseres met slang op deze link Nagine slangenshow Meer informatie over slangen vind u op de volgende website Slangenshows

tijgerpython

slangen danseres

 

Low budget bruiloft

goedkope bruiloft

Samen met Compleet feest een low budget bruiloft organiseren

Of u net in het huwelijksbootje stapt of u u geeft een 40 jarig huwelijksfeest, een bruiloft organiseren kost veel geld. Maar door Compleet Feest in te schakelen kunt u flink op de kosten bezuinigen. Zo presenteren wij een avondvullend feest voor een low budget prijs. Zo kunt uiteindelijk toch een goedkoop trouwfeest plannen. Uw huwelijksfeest volledig ingevuld met divers entertainment en muziek. En dat voor één prijs en op één factuur. Geen losse artiesten boeken of meerdere organisatiebureaus benaderen maar alles onder één dak. Informeer vrijblijvend voor een feest vanaf slechts 750 euro.

Hier een aantal bruiloft ideeën/ trouwfeest

Huur onze bruiloft dj inclusief drive in show tot 150 gasten. Dj Daffy beschikt over een uitgebreid repertoire:

 • top 40Feest Dj
 • Nederlandstalig/smartlappen
 • Dance/house
 • kinderhits
 • 60s & 70s – 80s & 90s
 • Reggea/ soul & motown
 • Rap & RB
 • Rock and roll/Country
 • Disco & dance classics
 • Apres ski/Tiroler
 • Feestmuziek

 

Shows die u kunt inhuren bruiloft / huwelijksfeestdanseres

 • Meet & greet met echte slangen (met een slang op de foto)
 • Hawaii-show met gasten uit het publiek
 • Spectaculaire vuurshow met vuurspuwen
 • Buikdanseres (met medewerking van het publiek)

Bovenstaand zijn korte shows van maximaal 10 minuten per keer.

Meer optie’s:

 • Vader Abraham look a like
 • Waarzegster
 • Rock and roll dansgroep
 • Waterpijpen terrasVader abraham
 • Fakir en slangenshow
 • Glitter tattoos artiest

Staat er niet bij wat u zoekt? Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Ladies Night Extreme

LADIES NIGHT EXTREME

Sinds enkele jaren organiseert Compleet feest de Ladies Night Extreme. Niet zomaar een  standaard Ladies night zoals men gewend is maar een avond vol spanning, erotica, male strippers en een Dance afterparty. Ook zijn er stands aanwezig maar dan gericht op Extreme. Dus stands/shops zoals Tatoeage & Piercing, bodypaint, sextoys een mystieke waarzegster, kinky clothes en een meet & greet met slang. Het publiek kan deelnemen aan een buikdans workshop of een cursus paaldansen. Toyboys met ontbloot bovenlichaam zorgen ervoor dat de dames niks te kort komen. En de stripshows bezorgt menige dames uit het publiek rode oortjes. Wanneer de dames zijn bekomen is het tijd voor een afterparty met lekkere dance muziek verzorgt door Female Dj Daffy. Oftewel voor u als horeca een uitdagend en uniek concept. Compleet feest kan u het totaal pakket aan entertainment leveren. Een feest door vrouwen voor vrouwen! Meer informatie over dit evenement vind op de volgende website Ladies Night Extreme

male stripshow Ladies Night slang vasthouden