Goedkoop feest organiseren

Themafeesten Piratenfeest

Muiterij

Piratenfeest muiterij

Een piratenfeest is een ruig feest. De pullen bier en vette kluiven vlees staan op tafel terwijl de scheepslieden de zeilen hijsen om koers te zetten richting…. Een echt Bourgondisch feest met heerlijke shanty muziek, zeemansliederen en ruige vissers melodieën. Compleet feest heeft hier schitterend aanvullend entertainment voor.

Piraten show, danseres met vuur en zwaarden

Spectaculaire act waarbij een piraten danseres danst terwijl zij met een zwaard op haar hoofd balanceert. In de show die begeleid word met muziek van de Pirates of the Caribbean zal deze dame ook spectaculaire stunts uithalen met vuur en vuurspuwen. Opzwepende show met vuur en zwaarden die zeker een indruk zal achterlaten.

hawaii danseressenPiraat

Een fantastische sfeervolle Hawaii show waarbij 5 dames uit het publiek worden verkleed als prachtige Hawaii danseressen. Wanneer zij de zaal betreden op zwoele Hawaiiaanse muziek dragen zij allen vuur fakkels. Dit geeft een hele sfeervolle binnenkomst. De dames hebben backstage een schitterende Hula Hawaiiaanse dans ingestudeerd. Na een solo van de Hawaii danseres zullen twee heren uit het publiek ook gaan schudden met de cocosnoten. Een sfeervolle show met een komische tint. We eindigen met een hula hula polonaise.

Meer feest ideeën voor een piratenfeest

  • Vrouwelijk allround dj inclusief drive in show
  • Meet & greet, fotoshoot met slang
  • Waarzegster
  • Bodyart, glitter tattoos

 

 

Comments are closed.