Goedkoop feest organiseren

De Slangenshow van Miss Nagine een spectaculaire act met slangen.

slangenshow

Deel 1:Miss Nagine brengt u in een berberse sfeer wanneer zij begeleid door trommel muziek de zaal betreed met een schaal vol brandende kaarsen op haar hoofd. Miss Nagine beheerst de kunst van het balanceren. Deze buikdanseres met slang zal tijdens een jimmy, buikrol en het grondstuk de schaal met kaarsen in balans houden wat een mooie Oosterse sfeer weer geeft.

Buikdansen met mannen

Deel 2:Deze opzwepende dans word nog leuker wanneer een aantal heren uit het publiek ook mee gaan buikdansen. Zij worden omgekleed tot 2 Oosterse prinsen en gaan met buikdanseres Nagine oefenen om de kunsten van het buikdansen te leren.

De slangendans

Deel 3: Eén voor een komen de slangen te voorschijn, te beginnen met een slang van 2 meter en zo opbouwend tot wel 4 meter! De slangenbezweerder Nagine danst met deze prachtige slangen langs het publiek en de gasten mogen de slang aaien. Miss Nagine werkt met Albino en wildkleur tijger pythons. De slangen zijn gewent aan de optredens en zijn zeer rustig mits met respect behandelt.

(Duur van act circa 20 minuten) Voor deze show dient de plaats van optreden minimaal 21 graden verwarmt te zijn en wind/tochtvrij. Meer informatie over slangen vind u op de volgende website Slangenshows  (het aantal slangen en welke soort is afhankelijk van omstandigheden)

Grote slang

 

Meerdere mogelijkheden van slangenshows of een act met slangen

Meet & greet met slangen. Dit is mogelijk op elk feest en altijd verrassend en boeiend voor het publiek. Gasten kunnen vragen stellen aan de slangenbezweerder over de slangen die zij bij heeft. Dit kunnen slangen zijn van 1,5 meter tot en 4 meter. Voor degene die durft mag ook een slang vast houden of zelfs om zijn/haar nek draperen. Zo ontstaat er een spontane fotoshoot met slangen.

Ontvangst met slangen en slangendame

Zij zal de gasten ontvangen bij de ingang met een heuse tijger python om haar nek. Een spectaculair ontvangst wanneer de gasten binnen komen. De slangendanseres is gehuld in een sfeervol Oriëntaals kostuum en heet de gasten van harte welkom. Voor wie wil mag de slang aaien of met de slang op de foto.