Goedkoop feest organiseren

sweet sixteen feest

Sweet sixteen feest organiseren

verjaardag 16 jaar

Gewoon bij jouw in huis of in de tuin. Vooral in de zomer creëer je dan een heerlijk tuinfeest. Hieronder vind je een aantal sweet sixteen feest ideeën.

Allround feest Dj inclusief drive in show

Female Dj Daffy verzorgt de muziek en beschikt over een geluidinstallatie tot 150 gasten. Alles wat iemand op zijn 16de verjaardag wil horen komt voorbij. Top 40, dance/house, feestmuziek maar ook Hollandse muziek wanneer je dat graag hoort.

Een slang op je sweet 16 feest

Een act met slang waarbij jij en je vrienden met een slang op de foto mogen. Ook mag je de slang aaien en vragen stellen. Dit is natuurlijk erg leuk om te delen op de social media sites.

Vuurspuwer Fakir

Schitterende vuurshow met een vrouwelijke fakir die werkelijk alles met vuur kan. Ook zal ze metershoge vlammen in de lucht spuwen.

Buikdans lessen

Wat dacht je van een buikdans workshop met je vriendinnen. De buikdanseres doet het eerst voor en wanneer de heupsjaaltjes om zijn gebonden is het schudden maar…

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Compleet feest voor jouw sweet sixteen party kan betekenen. Maar er zijn nog veel meer ideeën. Hieronder volgen er nog een aantal. En kom je er niet uit dan neem gewoon even contact met ons op voor meer tips.

  • Waarzegster
  • Glitter tattoos

sweet sixteen party

 

 

 

 

 

Comments are closed.