Goedkoop feest organiseren

Themafeesten Hollandse avond

Hollandse avond of Amsterdamse avond

Amsterdamse avond

Een heerlijk themafeest in echte Hollandse sferen. De Feest Dj draait lekkere Nederlandstalige muziek van Andre Hazes, Doe Maar, Django Wagner en alles wat u graag wilt horen op Hollands gebied. Heerlijke smartlappen maar natuurlijk ook echte Hollandse muziek waar u een Quickstep op kunt doen.

Nederlandse artiesten

Ten eerste hebben wij natuurlijk onze vrouwelijke Dj Daffy inclusief haar Drive in show. Maar wat dacht u van een Vader Abraham look a like? Deze Abraham brengt een half uur durende zangset  met de liedjes van Vader Abraham. U hoort de smurfen, het kleine café aan de haven  en een mooie feest medley  waarbij spontaan een polonaise ontstaat.

Waarzegster

Een heuse waarzegster die uw heden, verleden en toekomst voorspeld. Komt u ooit de prins op het witte paard nog tegen?

Bingo!

Dit themafeest is ook aan te vullen met een Oer Hollandse bingo. Niet  al te serieus maar heerlijk ontspannen met een muziekje op de achtergrond. Op een komische wijze gebracht, de bingo waarbij echte prijzen te winnen zijn.

Spelletjes “raad je plaatje” en stoelendans

Op verzoek neemt Dj Daffy muziek op vinyl/singles mee. Voor raad je plaatje draait zij de platen achterstevoren. Nu is het aan de gasten in het publiek om te raden welk nummer en welke artiest het is. En de stoelendans blijft leuk, ook voor volwassenen. Wie neemt er als laatste plaats op de enige overgebleven stoel. Lachen gieren brullen! (op verzoek verzorgt Compleet feest de prijzen)

Glitter tattoos

U mag zelf een voorbeeld en een kleur uit kiezen. De tattoo artist zal hem op uw arm of hand plaatsen. De tattoo blijft ongeveer 5 dagen zitten

 

 

 

 

Comments are closed.