Goedkoop feest organiseren

Themafeesten Rock and roll

Themafeest Rock and roll, Back to the sixties

Back to the sixties

Retro Dj Daffy met vinyl singles

Dj Daffy draait jaren 60 muziek en ook een deel jaren 70 muziek. We gaan alles af van The Beatles, Elvis Presley, Buddy Holly en de Rolling stones.Dj booth Dj Daffy heeft een Dj Booth die eruit ziet als een jukebox wat natuurlijk perfect past op dit sixties feest. Female Dj Daffy is een vinyl Dj en draait de muziek (op aanvraag) ook nog eens vanaf 45 inch singles wat een mooi en nostalgisch geluid weer geeft. Tussen het swingen door spelen we het spelletje “Raad je plaatje” waarbij onze Feest Dj de singles achterstevoren draait, degene die het nummer raad wint een leuke prijs. Uiteraard is het mogelijk voor de gasten om favoriete liedjes uit die tijd aan te vragen.

Rock and roll dansgroep

Deze sixties party is uit te breiden met een rock and roll dansgroep geheel in stijl gekleed. Nadat zij eerst een spetterende demonstratie hebben gegeven zullen zij de gasten uitnodigen om een dansje mee te doen. De leider van de dansgroep geeft duidelijke instructies via de microfoon. Zeer leuke interactieve dans workshop waarbij de voetjes van de vloer gaan.

Bij te boeken voor een uitgebreider Rock and roll themafeest. Figuranten

Travestie act: Deze beeldschone dame serveert heerlijke lolly’s en pinda’s

Bingo met prijzen: Hilarisch bingo spel waarbij echte prijzen te winnen zijn. Niet al te serieus maar gewoon lachen, gieren brullen!

Kapster: Deze dame zorgt voor schitterende retro kapsels. Met veel bussen haarlak en wat make-up maakt zij de mooiste vetkuiven en suikerspin kapsels.

Glitter tattoos: Schitterende tijdelijk glitter tattoos. Lekkere felle kleurtjes wat prima bij het thema past. De gasten mogen zelf een voorbeeld en de kleur uitkiezen.

Suikerspin en/of popcorn automaat popcorn

 

 

 

Comments are closed.