Goedkoop feest organiseren

Waterpijpen huren op uw feest.

Waterpijp huren inclusief terras en begeleiding

waterpijpen verhuur

Waterpijp roken word steeds populairder onder de feestende mensen. Ons waterpijpen terras is niet alleen geschikt voor een 1001 nacht themafeest maar past ook prima op een bruiloft, tuinfeest of bedrijfsfeest. Creëer een gezellige lounge waar de gasten zich kunnen terug trekken om een heerlijke waterpijp te roken. Compleet feest kan er ook een glaasje heerlijke verse muntthee bij serveren. (extra optie) De waterpijp ook wel Shisha of hookah genoemd word voor u klaargemaakt in de gewenste smaak. Bijvoorbeeld: appel, banaan of munt.

Waterpijp verhuur vanaf 10 tot 40 personen

U huurt niet alleen de waterpijpen maar tevens een geheel Oriëntaals gedecoreerd terras. Ook de begeleiding komt in originele Arabische kledij en zijn altijd in voor een praatje. Er is keuze uit de “normale” shisha tabak of uit de herbal/kruiden tabac. Deze is nicotine en teer vrij. Ons personeel is ruim op tijd aanwezig zodat zij zonder de feestgangers te hoeven storen het complete terras kunnen opbouwen. Alle benodigdheden zoals: kooltjes, folie, tabac e.d. zijn inbegrepen. Door de prachtige Oosterse uitstraling van onze terrassen is de shisha lounge een gegarandeerd succes op elk feest.

 

(Bron wikipedia) Hoe werkt de waterpijp:

  • tabakskommetje: hier komt de rookwaar in;
  • metalen schacht: deze loopt van onder het tabakskommetje tot in het glazen reservoir, net onder het waterniveau;
  • glazen reservoir: gevuld met vloeistof (meestal water, maar er kan ook alcohol in gedaan worden voor een dubbel effect);1001 nacht
  • slang: flexibele slang met mondstuk waardoor de rook wordt opgezogen.

Het glazen reservoir dient te worden gevuld met water, en wel zover dat de metalen schacht circa 2 centimeter onder water komt. In het tabakskommetje stopt men rookwaar daarna wordt deze afgedekt met aluminiumfolie waar gaatjes in worden geprikt, vervolgens legt men daar een brandend kooltje op. Door nu op het mondstuk te zuigen ontstaat er onderdruk boven de vloeistof. Hierdoor wordt er door de vloeistof heen lucht aangezogen door de pijpekop. Voorwaarde is wel dat de bokaal perfect luchtdicht is om te voorkomen dat de rook verdunt, of er geen onderdruk komt. Het brandende kooltje is of een stukje houtskool of een tablet gemaakt van houtskoolgries dat zeer snel tot gloeien kan worden gebracht. Een tablet heeft veelal een doorsnee van 33 mm.

waterpijp huren

Comments are closed.