Goedkoop feest organiseren

Zigeuner themafeest GIPSY Night

 Gipsy feest

Zigeuner Gipsy night – Zigeunerfeest

Vioolmuziek klinkt op de achtergrond wanneer de gasten arriveren in de warme sfeer die een Zigeunerfeest met zich mee brengt. Een zigeuner danseres danst met haar tamboerijn en de gesluierde waarzegster voorspeld heden, verleden en toekomst. Een sfeervolle ambiance met heerlijke muziek die beïnvloed zijn door Spaanse culturen.

De zigeuner handelaar met zijn waar

Gedurende de avond komt hij langs uw tafel schuifelen om zijn al dan niet kostbare spullen te verkopen. De prachtigste verhalen brengt hij daarbij ten gehore. Maar pas op, houd goed in de gaten wat hij u aansmeert….Voor hetzelfde geld koopt u een kat in de zak.

Een zigeuner bruiloft – Gipsy wedding

Een dame en een heer uit het publiek worden getransformeerd tot een prachtig zigeuner bruidspaar met jurk en kostuum. Na de ceremoniële binnenkomst op de Gipsy wedding muziek zullen zij de gelofte afleggen bij onze trouw ambtenaar die wel verdacht veel op de handelaar van eerder lijkt….

Zigeuner danseres Dakira

Invloed uit de Arabische landen is ook normaal bij de zigeuners. Zij reizen tenslotte over de hele wereld. Dakira brengt een betoverende tribal fusion dans met een combinatie van Spaanse en zigeuner feestOosterse stijlen. Een schitterende buikdans show met medewerking van het publiek.

Waarzegster Corina

Heden, verleden en toekomst hebben voor haar geen geheimen. Deze zeer attractieve waarzegster heeft een antwoord op al uw brandende vragen. Zij wijst u de weg naar een beter leven, meer geluk en een zonnige toekomst. Corina weet het ook altijd feestelijk te houden zodat iedereen met een goed gevoel de verdere avond ingaat en wel door een goede combinatie te maken van spiritualisme en de feestelijke realiteit.

Danseres met vuur en zwaarden

Spectaculaire show waarbij danseres Miss Nagine een boeiende dans laat zien waarbij zij balanceert met zwaarden op haar hoofd. Op heerlijke vlotte Spaanse muziek laat zij ook nog heel wat kunsten zien in haar vuurshow. De show eindigt spectaculair wanneer Nagine gaat vuurspuwen en metershoge vlammen richting plafond spuwt.

Optie extra entertainment:

Feest dj

Tattoo/henna artiest

Meet & greet met wurgslang

 

 

 

Comments are closed.